Yükselen Yıldız Burs Programı Açılış Etkinliğini Gerçekleştirdik

03 Mart 2022 17:12

2 Mart Çarşamba günü, Yükselen Yıldız Burs Programı’nın açılış etkinliğini gerçekleştirdik. Yükselen Yıldız Programı kapsamında İstanbul’da okuyan üniversiteli 100 genç yeteneğe 10 ay boyunca teknoloji, liderlik, proje yönetimi gibi konularda özel eğitim imkanı ve Vakıf çalışmalarında yer alma fırsatı sunarak saha deneyimi kazanmalarını sağlayacağız.
Programın açılışında Vakıf Müdürümüz Ömer KÖKÇAM Vakfımızın çarpan etkisini ve Milli Teknoloji Hamlesi’ni Yükselen Yıldızlara anlattı. Ardından koordinatörlerimiz kendilerini ve koordinatörlüklerde yürütülen projeleri tanıttı. Tanışmanın ardından program kapsamında Yükselen Yıldızlara sağlanacak imkanlar ve süreç hakkında bilgi verildi. İlk defa bursiyerlerimizle buluştuğumuz programda birbirimizi yakından tanıyarak keyifli vakit geçirdik. Etkinlik boyunca salona Yükselen Yıldızların heyecanı ve enerjisi hakimdi.