Yeteneğine güvenen herkes, grup ya da bireysel olarak TEKNOFEST sahnesinde hem şarkılarını söylüyor hem de enstrümanlarını çalıyor. Giresun, Ordu, Trabzon, Rize ve Samsun’da açılacak TEKNOFEST sahnesinde etkinlik süresince her gün öğleden önce, öğlen ve öğleden sonra olmak üzere 3 kere gerçekleşecek olan “Sahne Senin” etkinliği ile müzikseverler, katılımcı ve ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tüm dünyaya yeteneklerini gösterme fırsatı yakalıyor.
Sen de TEKNOFEST’te “Sahne Benim!” diyorsan başvurunu bekliyoruz.

Başvuru için tıklayın.