MTH Sohbetlerimizin İlkini Lokman Ökten ile Gerçekleştirdik!

16 Mart 2022 14:38

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

Programımızın ilk konuğu Yönetim Kurulu Üyemiz Lokman Ökten oldu. Ökten, öğrencilik yıllarından gelen girişimcilik merakını, farklı kurumlarda çalışarak kazandığı deneyimleri bursiyerlerimizle paylaşarak Yükselen Yıldızlara rol model oldu. Ökten, ayrıca teknolojinin sürekli dönüşmesinin Türkiye’nin lehine olduğuna ve Milli Teknoloji Hamlesi ile bu dönüşüm hareketinin ülkemizde de sağlanabileceğine değindi. Usta- çırak ilişkisinin öğrenme aşamasındaki büyük etkisini, kendisinin de karar alırken istişare ettiği ustalarının olduğunu ve Vakfımızın bu konuda çok iyi bir çatı olduğunu Yükselen Yıldızlara aktardı.