Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı 12. Oturum Kayıtları Açıldı!

10 Ocak 2022 10:22

Bilimin ve bilimsel düşünmenin toplumda yayılmasını hedefleyen bilim merkezleri, güncel bilimsel bilgileri ele alarak çocuklar başta olmak üzere tüm topluma hitap eden, ilgi ve merak uyandıran içerikler geliştirmektedir. Bu içeriklerin doğru ve etkin şekilde aktarılmasında ise bilim merkezi eğitmenlerinin rolü büyüktür.

Bilim Türkiye olarak bilimsel ve teknolojik tüm çalışmaları multidisipliner bir yaklaşımla öğreten bilim merkezi eğitmenlerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı’nı düzenliyoruz. Program kapsamında öğrenme biliminden argümantasyona, hikayeleştirmeden dijital okuryazarlığa kadar 12 farklı alanda düzenlenen eğitimlerle alan uzmanları ve bilim merkezi eğitmenlerini bir araya getiriyoruz.

ON İKİNCİ OTURUM: EĞİTİMDE DİJİTAL OYUN

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı kapsamında "Eğitimde Dijital Oyunlaştırma” oturumu için kayıtlarımız başladı. Sayın Nuri Can Aksoy, 14 Ocak Cuma 20:00'de “Eğitimde Dijital Oyun” konulu çevrim içi eğitimi ile programımızın konuğu olacak.

BAŞVURU SÜRECİ
T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemine kayıt ol.
Kişisel bilgilerini doldur.
Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur.
Programa katılım için e-postanı kontrol et.
Not: Programının %80’ini tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.
Not: Önceki oturuma başvurmuş olanların, yeniden T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt işlemi gerçekleştirmelerine gerek yoktur. Yalnızca "Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur" adımı ile programa kayıt olunabilir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?
Bilim merkezlerindeki eğitim programı geliştiricileri ve eğitmenler
Kamu kurumları ve özel kurumlara bağlı atölyelerde görevli eğitmenler
BİLSEM’de görevli eğitmenler