Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı 11. Oturum Kayıtları Açıldı!

30 Kasım 2021 15:00

Bilimin ve bilimsel düşünmenin toplumda yayılmasını hedefleyen bilim merkezleri, güncel bilimsel bilgileri ele alarak çocuklar başta olmak üzere tüm topluma hitap eden, ilgi ve merak uyandıran içerikler geliştirmektedir. Bu içeriklerin doğru ve etkin şekilde aktarılmasında ise bilim merkezi eğitmenlerinin rolü büyüktür.

Bilim Türkiye olarak bilimsel ve teknolojik tüm çalışmaları multidisipliner bir yaklaşımla öğreten bilim merkezi eğitmenlerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı’nı düzenliyoruz. Program kapsamında öğrenme biliminden argümantasyona, hikayeleştirmeden dijital okuryazarlığa kadar 12 farklı alanda düzenlenen eğitimlerle alan uzmanları ve bilim merkezi eğitmenlerini bir araya getiriyoruz.

ON BİRİNCİ OTURUM: GELECEĞİN BECERİLERİ, TEKNOLOJİ VE EĞİTİM

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı kapsamında "Gelecekte Yaşam” oturumu için kayıtlarımız başladı. Fütüristler Derneği Başkanı Sayın Mustafa Aykut, 23 Aralık Perşembe 20:00'de “Gelecekte Yaşam” konulu çevrim içi eğitimi ile programımızın konuğu olacak.

BAŞVURU SÜRECİ

T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemine kayıt ol.

Kişisel bilgilerini doldur.

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur.

Programa katılım için e-postanı kontrol et.

Not: Programının %80’ini tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Not: Önceki oturuma başvurmuş olanların, yeniden T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt işlemi gerçekleştirmelerine gerek yoktur. Yalnızca "Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur" adımı ile programa kayıt olunabilir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bilim merkezlerindeki eğitim programı geliştiricileri ve eğitmenler

Kamu kurumları ve özel kurumlara bağlı atölyelerde görevli eğitmenler

BİLSEM’de görevli eğitmenler