GİRİŞİMCİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

02 Şubat 2021 10:59

Girişimci Yetiştirme Programı ile sen de girişimci yönünü güçlendirerek Türkiye girişimcilik ekosisteminde yer almak ister misin?

T3 Girişim Merkezi,  #MilliTeknolojiHamlesi’ne katkı sağlamak ve teknoloji üreten bir Türkiye hedefine ortak olmak isteyen; girişimciliğe ilgisi olan lise, ön lisans ve lisans öğrencileri için Girişimci Yetiştirme Programı kapsamında temel girişimcilik eğitimleri, kitap tahlilleri, vaka analizleri ve girişim buluşmalarının yer aldığı 10 aylık bir eğitim programı sunuyor.

Not: Programa katılmaya hak kazanan öğrencilerin program süresince düzenlenen eğitimlere ve etkinliklere katılım sağlaması beklenmektedir. Program çevrim içi olarak yürütülecektir.

Başvuru Süreci

T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt olduktan sonra Girişimci Yetiştirme Programı’na başvurarak iki adımda başvuru sürecini tamamlayabilirsin.
1. T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt olmak için tıklayın.
2. Girişimci Yetiştirme Programı’na başvurmak için tıklayın.

Son Başvuru Tarihi:  19.02.2021