Deneyap Mezunları ile Bilim Üsküdar’da Buluştuk!

13 Ağustos 2021 10:59

Milli Teknoloji Hamlesi yolunda meşaleyi en önde taşıyacak, yarının teknolojisini üretecek Deneyap mezunlarımız ile 1 Ağustos Pazar günü Bilim Üsküdar’da mezunlar buluşması gerçekleştirdik.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde 2017 yılında başladıkları 3 yıllık eğitimlerini tamamlayan ilk mezunlarımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Selçuk Bayraktar, eğitmenlerimiz, gönüllülerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğimiz Vakıf Müdürümüz Ömer Kökçam’ın konuşması ile başladı, Deneyap öğrencilerimiz ve bursiyerlerimizden oluşan müzik ekibinin dinletisi ile devam etti.

“Mikrofon Sende” etkinliği ile mezunlarımız Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile ilgili anılarını ve Deneyap’ın onlar için ne ifade ettiğini aktardı. Ardından düzenlediğimiz çekiliş sonrası mezunlarımıza hediyeler verdik. Öğrencilerimiz; Vakfımız, Deneyap, Mezunlar Platformu ve genel kültür konularında sorular içeren bilgi yarışması ile eğlenceli anlar yaşarken yarışmanın kazananları ödülleri ile buluştu.

Etkinliğimiz Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Bayraktar’ın konuşması ve mezunlarımız ile gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.