Yükselen Yıldızlarımızla Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Merkezi'nde Buluştuk

31 Mart 2022 11:45

Yükselen Yıldız bursiyerlerimizle öğretici ve keyifli etkinliklerde bir araya gelmeye devam ediyoruz.

30 Mart tarihinde Baykar Teknoloji'ye düzenlenen gezide Yükselen Yıldızlarımız savunma sanayiimizin değerli çalışmalarını yakından görme fırsatı buldu. İnsansız Hava Araçlarının ilk aşamasından son aşamasına kadar büyük bir özveriyle hayata geçirilişine şahitlik etmek bursiyerlerimize ilham kaynağı oldu. Bursiyerlerimizin sorularına cevap buldukları gezi, "Baykar ve Milli Teknoloji Hamlesi" sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

2022 Take Off İstanbul Başvuruları Başladı!

Global ekosistem oyuncularını bir araya getiren Take Off, Bakü'den sonra Ekim ayında tekrar İstanbul'da!

16 Haziran 2022 12:00
Azerbaycan’da TEKNOFEST Rüzgârı Esti!

Ülkemizin gururu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşti. Bu yıl ilk kez yurt dışına açılarak uluslararası arenaya taşınan TEKNOFEST’i 4 gün boyunca 300 binden fazla kişi ziyaret etti.

01 Haziran 2022 14:37
MTH Sohbetleri’nin Mayıs Ayı Konuğu Tankut Akgül Oldu!

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

21 Mayıs 2022 14:37