T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırı'nda Bir Araya Geliyoruz

Depremden etkilenen bölgelerde çocuklarımızla T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırlarında buluşuyoruz.

Gönüllülerimiz ile birlikte ilk günden itibaren deprem bölgesinde yardım çalışmalarımızı sürdürüyor, çadır kentlerde çocukların yüzünü güldürmeye, hem moral hem de eğitim desteği vermeye devam ediyoruz. Depremden etkilenen küçük çocukların eğitim süreçlerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını hızlandırmak amacıyla çadır ve konteyner kentlere “T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırı” kurarak faaliyetlerimize başladık.

Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve Malatya'da faaliyet gösterdiğimiz T3 Vakfı Oyun ve Etkinlik Çadırları’nı her gün yüzlerce çocuğumuzun hizmetine sunuyoruz. Oyun ve Etkinlik Çadırları ile faaliyet gösterdiğimiz bölgeler:

- Adıyaman: Beşpınar Çadır Kenti
- Kahramanmaraş:  Avşar Çadır Kenti, Elbistan MÜSİAD Konteyner Kenti, Yukarı Pazarcık Geçici Konaklama Merkezi
- Gaziantep: Nurdağı Konteyner Kenti, İslahiye Kalyon Konteyner Kenti
- Hatay; Defne Orhanlı Çadır Kenti