MTH Sohbetleri’nde Nisan Ayı Konuğumuz Alper Güzel Oldu!

15 Nisan 2022 13:48

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri’nin ikinci konuğu Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Alper Güzel oldu. Telekomünikasyon alanında çalışmalarına devam eden Güzel, bursiyerlerimizle bu alandaki tecrübelerini paylaşırken aynı zamanda telekomünikasyonun geleceğini ele aldı. Güzel, global internet pazarının seyri ve Türkiye’nin pazardaki konumu gibi birçok konu üzerine değerlendirmelerde bulundu. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen program, soru-cevap etkinliği ile son buldu.