GYP Fikir Maratonu Başvuruları Başladı!

11 Mayıs 2021 10:59

Eğitimin Geleceği Fikir Maratonu ile eğitimin geleceğini birlikte belirlemeye var mısın?  T3 Girişim Merkezi tarafından düzenlenen Fikir Maratonu için kayıtlar başladı!

Eğitimin geleceğini teknolojiyle şekillendirme, eğitim alanında yaşanan ve yaşanması muhtemel olan sorunlara çözüm bulma ve eğitimi sosyoekonomik düzeyi fark etmeksizin her öğrenci için erişilebilir hale getirmeye katkı sağlama amaçlarıyla düzenlenen maraton, 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Maratona katılmak isteyen adayların lise veya üniversite öğrencisi olması ve 3-5 kişilik bir takım ile başvuru yapması gerekmektedir. Bireysel başvurular kabul edilmeyecektir. Maratona katılmaya hak kazanan takımların program süresince etkinliklere katılım sağlaması beklenmektedir. Maratonu başarıyla tamamlayarak dereceye giren ilk 3 takım, Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi’nde stant alanı ve mentorluk desteği ile ödüllendirilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Mayıs 2021
Detaylı Bilgi ve Başvuru: t3gm.org

2022 Take Off İstanbul Başvuruları Başladı!

Global ekosistem oyuncularını bir araya getiren Take Off, Bakü'den sonra Ekim ayında tekrar İstanbul'da!

16 Haziran 2022 12:00
Azerbaycan’da TEKNOFEST Rüzgârı Esti!

Ülkemizin gururu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşti. Bu yıl ilk kez yurt dışına açılarak uluslararası arenaya taşınan TEKNOFEST’i 4 gün boyunca 300 binden fazla kişi ziyaret etti.

01 Haziran 2022 14:37
MTH Sohbetleri’nin Mayıs Ayı Konuğu Tankut Akgül Oldu!

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

21 Mayıs 2022 14:37