Deneyap Mezunları ile Bilim Üsküdar’da Buluştuk!

13 Ağustos 2021 10:59

Milli Teknoloji Hamlesi yolunda meşaleyi en önde taşıyacak, yarının teknolojisini üretecek Deneyap mezunlarımız ile 1 Ağustos Pazar günü Bilim Üsküdar’da mezunlar buluşması gerçekleştirdik.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde 2017 yılında başladıkları 3 yıllık eğitimlerini tamamlayan ilk mezunlarımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Selçuk Bayraktar, eğitmenlerimiz, gönüllülerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğimiz Vakıf Müdürümüz Ömer Kökçam’ın konuşması ile başladı, Deneyap öğrencilerimiz ve bursiyerlerimizden oluşan müzik ekibinin dinletisi ile devam etti.

“Mikrofon Sende” etkinliği ile mezunlarımız Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile ilgili anılarını ve Deneyap’ın onlar için ne ifade ettiğini aktardı. Ardından düzenlediğimiz çekiliş sonrası mezunlarımıza hediyeler verdik. Öğrencilerimiz; Vakfımız, Deneyap, Mezunlar Platformu ve genel kültür konularında sorular içeren bilgi yarışması ile eğlenceli anlar yaşarken yarışmanın kazananları ödülleri ile buluştu.

Etkinliğimiz Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Bayraktar’ın konuşması ve mezunlarımız ile gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.

2022 Take Off İstanbul Başvuruları Başladı!

Global ekosistem oyuncularını bir araya getiren Take Off, Bakü'den sonra Ekim ayında tekrar İstanbul'da!

16 Haziran 2022 12:00
Azerbaycan’da TEKNOFEST Rüzgârı Esti!

Ülkemizin gururu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşti. Bu yıl ilk kez yurt dışına açılarak uluslararası arenaya taşınan TEKNOFEST’i 4 gün boyunca 300 binden fazla kişi ziyaret etti.

01 Haziran 2022 14:37
MTH Sohbetleri’nin Mayıs Ayı Konuğu Tankut Akgül Oldu!

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

21 Mayıs 2022 14:37