Deneyap Kart Sizleri Bekliyor!

22 Nisan 2021 10:59

Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğumuz, gençlerimize ve ülkemize umut olmaya devam ediyor. Tasarımı, teknolojisi, üretimi, markası ve pazarlamasıyla yerli ve milli olan Deneyap Kart artık satışta.

T3 Vakfının desteğiyle, RFTEK adlı yerli teknoloji girişimi tarafından ülkemizin mühendislik kaynakları kullanılarak geliştirilen Deneyap Kart; güçlü işlemcisi, dayanıklı tasarımı ve çok yönlü G/Ç pinleri ile kullanıcılara Elektronik Programlama, Nesnelerin İnterneti (IoT) ve Yapay Zeka alanlarında başlangıç seviyesinden endüstriyel uygulamalara kadar her seviyede projeyi yapabilme imkanı sunuyor.

Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti (IoT) ile ilişkili konuların altyapısını aktarmak ve belirli yapay zeka algoritmalarını çalıştırmak amacıyla geliştirilen Deneyap Elektronik Geliştirme Seti; toplumu dijital çağa taşıyacak otonom araçlar, akıllı şehirler, tarım, sağlık, lojistik, enerji, sanayi vb. teknolojik alanlarda projeler geliştirme imkanı sağlıyor.

Kendisi küçük ama marifeti büyük olan bu karta ve kartla ilgili tüm dokümanlara www.deneyapkart.org sitesi üzerinden ulaşabilir, siteye üye olarak kart ile yapmış olduğunuz projeleri  sitede paylaşabilir veya diğer kullanıcılar tarafından yapılan projeleri inceleyebilirsiniz.