2022 Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başladı!

29 Nisan 2022 15:42

55 ilde öğrencilerine teknoloji eğitimleri veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri 4. fazda 26 ilde daha açılıyor ve “81 ilde Deneyap Teknoloji Atölyesi” hedefi gerçekleşiyor!

Yeni öğrenci alımı yapılacak olan 1. fazda açılmış Deneyap Teknoloji Atölyeleri de dahil olmak üzere 2022 yılında toplam 42 ilden öğrenci seçme sınavı çağrısına çıkıldı. E-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamlayan öğrenciler Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanacak.

Başvuru alınan iller:
Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkâri, İzmir, Konya, Manisa, Muğla, Trabzon, Amasya, Artvin, Ardahan, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Düzce, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kırşehir, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tunceli, Uşak, Yalova, Zonguldak.
Yukarıda belirtilen illerde öğrenim gören ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencilerden e-sınav için başvuru alınacak.

1-26 Haziran 2022 tarihleri arasında 42 ilde belirlenen merkezlerde gerçekleşecek e-sınava başvurmak için son tarih 31 Mayıs 2022.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

2022 Take Off İstanbul Başvuruları Başladı!

Global ekosistem oyuncularını bir araya getiren Take Off, Bakü'den sonra Ekim ayında tekrar İstanbul'da!

16 Haziran 2022 12:00
Azerbaycan’da TEKNOFEST Rüzgârı Esti!

Ülkemizin gururu, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşti. Bu yıl ilk kez yurt dışına açılarak uluslararası arenaya taşınan TEKNOFEST’i 4 gün boyunca 300 binden fazla kişi ziyaret etti.

01 Haziran 2022 14:37
MTH Sohbetleri’nin Mayıs Ayı Konuğu Tankut Akgül Oldu!

Milli Teknoloji Hamlesi Sohbetleri kapsamında her ay Yükselen Yıldızlarımız, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geliyor.

21 Mayıs 2022 14:37