Science Turkey Trainer Development Program 10th Session Registration is Open!

Turkish Technology Team
Oct. 27, 2021, 2:59 p.m.

Bilimin ve bilimsel düşünmenin toplumda yayılmasını hedefleyen bilim merkezleri, güncel bilimsel bilgileri ele alarak çocuklar başta olmak üzere tüm topluma hitap eden, ilgi ve merak uyandıran içerikler geliştirmektedir. Bu içeriklerin doğru ve etkin şekilde aktarılmasında ise bilim merkezi eğitmenlerinin rolü büyüktür.

Bilim Türkiye olarak bilimsel ve teknolojik tüm çalışmaları multidisipliner bir yaklaşımla öğreten bilim merkezi eğitmenlerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı’nı düzenliyoruz. Program kapsamında öğrenme biliminden argümantasyona, hikayeleştirmeden dijital okuryazarlığa kadar 12 farklı alanda düzenlenen eğitimlerle alan uzmanları ve bilim merkezi eğitmenlerini bir araya getiriyoruz.

ONUNCU OTURUM: GELECEĞİN BECERİLERİ, TEKNOLOJİ VE EĞİTİM

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı kapsamında "Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” oturumu için kayıtlarımız başladı. Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı sayın Burcu Yılmaz, 8 Kasım Pazartesi 20:00'de “Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” konulu çevrim içi eğitimi ile programımızın konuğu olacak.

BAŞVURU SÜRECİ

T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemine kayıt ol.

Kişisel bilgilerini doldur.

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur.

Programa katılım için e-postanı kontrol et.

Not: Programının %80’ini tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Not: Önceki oturuma başvurmuş olanların, yeniden T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt işlemi gerçekleştirmelerine gerek yoktur. Yalnızca "Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur" adımı ile programa kayıt olunabilir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bilim merkezlerindeki eğitim programı geliştiricileri ve eğitmenler

Kamu kurumları ve özel kurumlara bağlı atölyelerde görevli eğitmenler

BİLSEM’de görevli eğitmenler

Deneyap eğitmenleri

Turkish Technology Team

imgNEWS
The Application Period for TEKNOFEST 2023 Technology Competitions Has Been Extended to November 30!

The deadline for TEKNOFEST 2023 applications, where the world's largest technology competitions will be held, has been extended to November 30 following the intense demand.

Nov. 20, 2022, 2:22 p.m.
imgNEWS
Another New Enterprise Story from TEKNOFEST!

HydroBorPEM Fuel Cell Technologies company, founded by our competitors who participated in TEKNOFEST at the Technology For Humanity Competition in 2019, at the University/Graduate level, produces hydrogen batteries for electric vehicles, especially in the automotive sector.

Nov. 17, 2022, 6:04 p.m.
imgNEWS
Student Selection Exam Applications for Gaziantep and Samsun Deneyap Technology Workshops are Open!

New ones are being added to the Deneyap Technology Workshops in Gaziantep and Samsun!

In order to be entitled to receive free technology trainings for 36 months at Deneyap Technology Workshops to be opened, the first stage, e-exam; students in Gaziantep and Samsun provinces studying in the 4th grade, 5th grade, 8th grade, high school preparatory class or 9th grade in the 2022-2023 academic year can apply.

Nov. 7, 2022, 11:01 a.m.