Science Turkey Trainer Development Program 10th Session Registration is Open!

Turkish Technology Team
Oct. 27, 2021, 2:59 p.m.

Bilimin ve bilimsel düşünmenin toplumda yayılmasını hedefleyen bilim merkezleri, güncel bilimsel bilgileri ele alarak çocuklar başta olmak üzere tüm topluma hitap eden, ilgi ve merak uyandıran içerikler geliştirmektedir. Bu içeriklerin doğru ve etkin şekilde aktarılmasında ise bilim merkezi eğitmenlerinin rolü büyüktür.

Bilim Türkiye olarak bilimsel ve teknolojik tüm çalışmaları multidisipliner bir yaklaşımla öğreten bilim merkezi eğitmenlerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı’nı düzenliyoruz. Program kapsamında öğrenme biliminden argümantasyona, hikayeleştirmeden dijital okuryazarlığa kadar 12 farklı alanda düzenlenen eğitimlerle alan uzmanları ve bilim merkezi eğitmenlerini bir araya getiriyoruz.

ONUNCU OTURUM: GELECEĞİN BECERİLERİ, TEKNOLOJİ VE EĞİTİM

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı kapsamında "Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” oturumu için kayıtlarımız başladı. Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı sayın Burcu Yılmaz, 8 Kasım Pazartesi 20:00'de “Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” konulu çevrim içi eğitimi ile programımızın konuğu olacak.

BAŞVURU SÜRECİ

T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemine kayıt ol.

Kişisel bilgilerini doldur.

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur.

Programa katılım için e-postanı kontrol et.

Not: Programının %80’ini tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Not: Önceki oturuma başvurmuş olanların, yeniden T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt işlemi gerçekleştirmelerine gerek yoktur. Yalnızca "Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur" adımı ile programa kayıt olunabilir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bilim merkezlerindeki eğitim programı geliştiricileri ve eğitmenler

Kamu kurumları ve özel kurumlara bağlı atölyelerde görevli eğitmenler

BİLSEM’de görevli eğitmenler

Deneyap eğitmenleri

Turkish Technology Team

imgNEWS
2022 Deneyap Technology Workshops Student Selection Exam Applications Have Started!

Deneyap Technology Workshops are opening in 26 more provinces in the 4th phase and the target of "Deneyap Technology Workshop in 81 provinces" is realized!

April 29, 2022, 3:42 p.m.
April 23 Enthusiasm Has Been Experienced In Our Bilim Türkiye Centers

In the celebrations that continued throughout the week, our students spent a week full of science and entertainment with extraordinary and entertaining activities.

April 25, 2022, 12:59 p.m.
imgNEWS
Our April Guest at National Technology Initiative Talks was Alper Güzel!

As part of the National Technology Initiative Talks, our Rising Stars meet with our Board of Directors and Board of Trustees every month.

April 15, 2022, 1:48 p.m.