Science Turkey Trainer Development Program 10th Session Registration is Open!

Turkish Technology Team
Oct. 27, 2021, 2:59 p.m.

Bilimin ve bilimsel düşünmenin toplumda yayılmasını hedefleyen bilim merkezleri, güncel bilimsel bilgileri ele alarak çocuklar başta olmak üzere tüm topluma hitap eden, ilgi ve merak uyandıran içerikler geliştirmektedir. Bu içeriklerin doğru ve etkin şekilde aktarılmasında ise bilim merkezi eğitmenlerinin rolü büyüktür.

Bilim Türkiye olarak bilimsel ve teknolojik tüm çalışmaları multidisipliner bir yaklaşımla öğreten bilim merkezi eğitmenlerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı’nı düzenliyoruz. Program kapsamında öğrenme biliminden argümantasyona, hikayeleştirmeden dijital okuryazarlığa kadar 12 farklı alanda düzenlenen eğitimlerle alan uzmanları ve bilim merkezi eğitmenlerini bir araya getiriyoruz.

ONUNCU OTURUM: GELECEĞİN BECERİLERİ, TEKNOLOJİ VE EĞİTİM

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı kapsamında "Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” oturumu için kayıtlarımız başladı. Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı sayın Burcu Yılmaz, 8 Kasım Pazartesi 20:00'de “Geleceğin Becerileri, Teknoloji ve Eğitim” konulu çevrim içi eğitimi ile programımızın konuğu olacak.

BAŞVURU SÜRECİ

T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemine kayıt ol.

Kişisel bilgilerini doldur.

Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur.

Programa katılım için e-postanı kontrol et.

Not: Programının %80’ini tamamlayan tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Not: Önceki oturuma başvurmuş olanların, yeniden T3 Vakfı Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt işlemi gerçekleştirmelerine gerek yoktur. Yalnızca "Bilim Türkiye Eğitmen Geliştirme Programı formunu doldur" adımı ile programa kayıt olunabilir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bilim merkezlerindeki eğitim programı geliştiricileri ve eğitmenler

Kamu kurumları ve özel kurumlara bağlı atölyelerde görevli eğitmenler

BİLSEM’de görevli eğitmenler

Deneyap eğitmenleri

Turkish Technology Team

imgNEWS
The Wind of TEKNOFEST Blows in the Black Sea: Hundreds of Thousands Gathered in Ordu and Giresun!

Aug. 5, 2022, noon
imgNEWS
Summer Trainings Begin at Istanbul Deneyap Technology Workshops!

Our summer training camps for all students who want to receive education in Deneyap Technology Workshops are starting. Anyone who is studying at the middle and high school level and wants to improve themselves in the field of technology and software can apply.

July 22, 2022, noon
imgNEWS
The Stage is Yours at TEKNOFEST!

The stage is yours at TEKNOFEST Aerospace and Technology Festival, the largest festival of Turkey, which will take place in 2022 in Samsun, in the Black Sea!

July 8, 2022, 1:59 p.m.