Vakfımızdan Teknoloji Takımlarına Destek

Turkish Technology Team
May 28, 2021, 10:59 a.m.

T3 Vakfı olarak Teknolojinin Milli Takımları Destek Programı kapsamında destek olduğumuz T3 AllStar ve Samsun Roket takımlarımız; ABD’de roket mühendisliği alanında düzenlenen en önemli yarışmalardan biri olan IREC Yarışması’na katıldı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle iptal edilen yarışmaya bu yıl 20 ülkeden 153 takım katılım sağladı. Türkiye’den bu yıl finale kalan T3 AllStar ve Samsun Roket takımları da Vakfımızın, ROKETSAN’ın ve TÜBİTAK SAGE’nin desteğiyle fırlatmalarını Hisar Atış Alanı’nda gerçekleştirdi. Roketlerini başarılı bir şekilde kurtaran takımlar şimdi yarış komitesi tarafından 21 Haziran’da açıklanacak sonuçları büyük bir heyecanla bekliyor.

T3 Vakfı olarak her yıl teknolojinin spesifik alanlarında uzmanlaşmayı hedefleyen ve proje geliştiren takımlara çeşitli destekler sağlamaya devam ediyoruz. Başvuruların yıl boyunca açık olduğu program hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvurmak için tıklayın.

Turkish Technology Team

imgNEWS
The Wind of TEKNOFEST Blows in the Black Sea: Hundreds of Thousands Gathered in Ordu and Giresun!

Aug. 5, 2022, noon
imgNEWS
Summer Trainings Begin at Istanbul Deneyap Technology Workshops!

Our summer training camps for all students who want to receive education in Deneyap Technology Workshops are starting. Anyone who is studying at the middle and high school level and wants to improve themselves in the field of technology and software can apply.

July 22, 2022, noon
imgNEWS
The Stage is Yours at TEKNOFEST!

The stage is yours at TEKNOFEST Aerospace and Technology Festival, the largest festival of Turkey, which will take place in 2022 in Samsun, in the Black Sea!

July 8, 2022, 1:59 p.m.