Vakfımızdan Teknoloji Takımlarına Destek

Turkish Technology Team
May 28, 2021, 10:59 a.m.

T3 Vakfı olarak Teknolojinin Milli Takımları Destek Programı kapsamında destek olduğumuz T3 AllStar ve Samsun Roket takımlarımız; ABD’de roket mühendisliği alanında düzenlenen en önemli yarışmalardan biri olan IREC Yarışması’na katıldı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle iptal edilen yarışmaya bu yıl 20 ülkeden 153 takım katılım sağladı. Türkiye’den bu yıl finale kalan T3 AllStar ve Samsun Roket takımları da Vakfımızın, ROKETSAN’ın ve TÜBİTAK SAGE’nin desteğiyle fırlatmalarını Hisar Atış Alanı’nda gerçekleştirdi. Roketlerini başarılı bir şekilde kurtaran takımlar şimdi yarış komitesi tarafından 21 Haziran’da açıklanacak sonuçları büyük bir heyecanla bekliyor.

T3 Vakfı olarak her yıl teknolojinin spesifik alanlarında uzmanlaşmayı hedefleyen ve proje geliştiren takımlara çeşitli destekler sağlamaya devam ediyoruz. Başvuruların yıl boyunca açık olduğu program hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvurmak için tıklayın.

Turkish Technology Team

imgNEWS
The Application Period for TEKNOFEST 2023 Technology Competitions Has Been Extended to November 30!

The deadline for TEKNOFEST 2023 applications, where the world's largest technology competitions will be held, has been extended to November 30 following the intense demand.

Nov. 20, 2022, 2:22 p.m.
imgNEWS
Another New Enterprise Story from TEKNOFEST!

HydroBorPEM Fuel Cell Technologies company, founded by our competitors who participated in TEKNOFEST at the Technology For Humanity Competition in 2019, at the University/Graduate level, produces hydrogen batteries for electric vehicles, especially in the automotive sector.

Nov. 17, 2022, 6:04 p.m.
imgNEWS
Student Selection Exam Applications for Gaziantep and Samsun Deneyap Technology Workshops are Open!

New ones are being added to the Deneyap Technology Workshops in Gaziantep and Samsun!

In order to be entitled to receive free technology trainings for 36 months at Deneyap Technology Workshops to be opened, the first stage, e-exam; students in Gaziantep and Samsun provinces studying in the 4th grade, 5th grade, 8th grade, high school preparatory class or 9th grade in the 2022-2023 academic year can apply.

Nov. 7, 2022, 11:01 a.m.