Vakfımızdan Teknoloji Takımlarına Destek

Turkish Technology Team
May 28, 2021, 10:59 a.m.

T3 Vakfı olarak Teknolojinin Milli Takımları Destek Programı kapsamında destek olduğumuz T3 AllStar ve Samsun Roket takımlarımız; ABD’de roket mühendisliği alanında düzenlenen en önemli yarışmalardan biri olan IREC Yarışması’na katıldı.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle iptal edilen yarışmaya bu yıl 20 ülkeden 153 takım katılım sağladı. Türkiye’den bu yıl finale kalan T3 AllStar ve Samsun Roket takımları da Vakfımızın, ROKETSAN’ın ve TÜBİTAK SAGE’nin desteğiyle fırlatmalarını Hisar Atış Alanı’nda gerçekleştirdi. Roketlerini başarılı bir şekilde kurtaran takımlar şimdi yarış komitesi tarafından 21 Haziran’da açıklanacak sonuçları büyük bir heyecanla bekliyor.

T3 Vakfı olarak her yıl teknolojinin spesifik alanlarında uzmanlaşmayı hedefleyen ve proje geliştiren takımlara çeşitli destekler sağlamaya devam ediyoruz. Başvuruların yıl boyunca açık olduğu program hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvurmak için tıklayın.

Turkish Technology Team

imgNEWS
2022 Deneyap Technology Workshops Student Selection Exam Applications Have Started!

Deneyap Technology Workshops are opening in 26 more provinces in the 4th phase and the target of "Deneyap Technology Workshop in 81 provinces" is realized!

April 29, 2022, 3:42 p.m.
April 23 Enthusiasm Has Been Experienced In Our Bilim Türkiye Centers

In the celebrations that continued throughout the week, our students spent a week full of science and entertainment with extraordinary and entertaining activities.

April 25, 2022, 12:59 p.m.
imgNEWS
Our April Guest at National Technology Initiative Talks was Alper Güzel!

As part of the National Technology Initiative Talks, our Rising Stars meet with our Board of Directors and Board of Trustees every month.

April 15, 2022, 1:48 p.m.