Deneyap Mezunları ile Bilim Üsküdar’da Buluştuk!

Turkish Technology Team
Aug. 13, 2021, 10:59 a.m.

Milli Teknoloji Hamlesi yolunda meşaleyi en önde taşıyacak, yarının teknolojisini üretecek Deneyap mezunlarımız ile 1 Ağustos Pazar günü Bilim Üsküdar’da mezunlar buluşması gerçekleştirdik.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde 2017 yılında başladıkları 3 yıllık eğitimlerini tamamlayan ilk mezunlarımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Selçuk Bayraktar, eğitmenlerimiz, gönüllülerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğimiz Vakıf Müdürümüz Ömer Kökçam’ın konuşması ile başladı, Deneyap öğrencilerimiz ve bursiyerlerimizden oluşan müzik ekibinin dinletisi ile devam etti.

“Mikrofon Sende” etkinliği ile mezunlarımız Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile ilgili anılarını ve Deneyap’ın onlar için ne ifade ettiğini aktardı. Ardından düzenlediğimiz çekiliş sonrası mezunlarımıza hediyeler verdik. Öğrencilerimiz; Vakfımız, Deneyap, Mezunlar Platformu ve genel kültür konularında sorular içeren bilgi yarışması ile eğlenceli anlar yaşarken yarışmanın kazananları ödülleri ile buluştu.

Etkinliğimiz Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Bayraktar’ın konuşması ve mezunlarımız ile gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.

Turkish Technology Team

imgNEWS
2022 Deneyap Technology Workshops Student Selection Exam Applications Have Started!

Deneyap Technology Workshops are opening in 26 more provinces in the 4th phase and the target of "Deneyap Technology Workshop in 81 provinces" is realized!

April 29, 2022, 3:42 p.m.
April 23 Enthusiasm Has Been Experienced In Our Bilim Türkiye Centers

In the celebrations that continued throughout the week, our students spent a week full of science and entertainment with extraordinary and entertaining activities.

April 25, 2022, 12:59 p.m.
imgNEWS
Our April Guest at National Technology Initiative Talks was Alper Güzel!

As part of the National Technology Initiative Talks, our Rising Stars meet with our Board of Directors and Board of Trustees every month.

April 15, 2022, 1:48 p.m.